Anabolen verslaving

anabolen

Anabolen steroïden, wie kent het tegenwoordig niet? Het is een enorme rage onder jong en oud. Jongens van 18 jaar oud, met een enorm gespierd lichaam, dat bijna lijkt op het lichaam van Arnold Schwarzenegger. Het klinkt bizar, maar helaas is dit de realiteit. Deze jongens zijn vaak geobsedeerd door figuren die aan extreme bodybuilding doen en vaak gaat dit samen met een anabolen verslaving.

Anabolen informatie

Anabolen worden ook wel spierversterkers genoemd en worden ook in de professionele sport misbruikt om prestaties te verbeteren. Zo kunnen anabolen worden toegepast om de conditie en de spierkracht en spiermassa te vergroten. In feite zijn anabolen synthetische hormonen van het hormoon testosteron die zowel mannen als vrouwen in het lichaam hebben. Doordat er in korte tijd een grote verandering van het lichaam plaatsvind kan dit een positief effect hebben op het zelfvertrouwen. Hier schuilt dan ook de anabolenverslaving..

Door continue anabolen toe te dienen in het lichaam kun je op een gegeven moment niet meer zonder, dit heeft ook met sociale druk te maken. De jongen die door zijn lichaam een bepaald imago heeft opgebouwd, ziet het vaak niet zitten om afscheid te nemen van zijn imago en zijn gespierde lichaam. Hij krijgt veel aandacht en complimenten, maar ziet de anabolen gevaren hierdoor niet in. Op lange termijn kan een verslaving aan anabolen enorm veel schade aanrichten. Denk hierbij aan haaruitval, een vergroot prostaat, erectieproblemen, depressieve gevoelens, verminderde kwaliteit van de eigen spermacellen en nog veel meer.

Anabolen kopen

Op het forum van CLEANE zijn wij er voorstander van om veilige webshop namen toe te laten, zodat Anabolen kopen niet in het illegale circuit op straat plaats vindt. Anabolen kopen kun je beter veilig doen, zodat je niet te maken hebt met fake testosteron of zelfs met vervuilde grondstoffen.

Cleane en Anabolen verslaving

Toch zien wij bij CLEANE helaas vaak dat ondanks de intensieve begeleiding en hulp die vanuit CLEANE wordt georganiseerd dat meer dan 80% van de anabool verslaafde jongeren en volwassen terugvallen en opnieuw verslaafd raken. Wij bieden onze (ex)- verslaafden de mogelijkheid om in contact te komen met anderen en hen te informeren over wat de gevolgen kunnen zijn. Om nog maar niet te spreken over de financiële problemen die hierdoor kunnen ontstaan. Anabolen kopen is niet goedkoop en je moet deze middelen blijven gebruiken om resultaat te blijven zien.