6APB verslaving

6apb

6-APB, Wat is het? 6-APB wordt ook wel Benzo Fury genoemd. Deze zogenoemde ‘Designerdrug’ lijkt op XTC maar door moleculaire veranderingen valt het onder de Research chemicals omdat het een onderzoeksstofje is. De effecten van 6-apb zijn erg te vergelijken met die van MDMA.

Benzo Fury kopen kan op het web en is makkelijk te verkrijgen voor iedere consument. En daar stuiten wij op het gevaar. Er zijn al diverse meldingen bij ons binnen gekomen van verschillende jongeren dat zij verslaafd zijn geraakt aan Benzo Fury. Zij kochten dit bij de volgende webshop 6APB kopen

Benzo Fury. Deze (ex)verslaafde vertelde ook dat zij voorheen verslaafd waren aan MDMA en dat zij dus zochten naar een alternatief welke geen verslavende werking had.

Benzo Fury kopen en niet verslaafd raken!?

Het kan zo zijn dat je het stofje wilt onderzoeken/gebruiken. Stel bij het aanschaffen van 6apb grenzen voor jezelf door bijvoorbeeld een klein bedrag hiervoor te reserveren en de rest van je geld apart te leggen zodat je niet meer koopt dan nodig. Stel andere volwassenen op de hoogte van je experiment! Zo voorkom je dat je er alleen voor staat wanneer het mis gaat. Plan het experiment in wanneer je die dag erna vrij bent, zodat je geen belangrijke afspraken kan missen.

Benzo Fury effecten

De meest voorkomende effecten zijn:

  • Het hebben van veel energie
  • Je voelt je zweverig
  • Je begint in een praat sfeer te komen
  • Hartslag verhoging
  • Je pupillen worden groter
  • Je voelt je euforisch en blij

Zoals je al uit de effecten kunt halen heeft Benzo Fury veel positieve effecten. Echter schuilt hier dus ook het gevaar en maakt dit de kans op verslaving nog groter. Ook zitten er natuurlijk een aantal nadelige effecten aan het gebruiken van 6-APB. Dat het bijvoorbeeld een aantasting heeft op jouw serotonine. Dit betekent dat jij de dagen na gebruik jezelf somber kan voelen. Want serotonine is het zo genoemde ‘gelukshormoon’ stofje dat in jouw hersenen zit. Doordat de Research Chemical de serotonine aantast, zal dit een impact kunnen hebben op jouw sociale en dagelijkse leven.

Tip:Om een verslaving te voorkomen zorg ervoor dat jij dagelijkse een verantwoording hebt. Ook helpt het dat de Benzo Fury enkel wordt gebruikt (het liefst natuurlijk helemaal niet) voor feestelijk doeleinden. Ook dient de Benzo Fury van zuiver kwaliteit te zijn, om het kans op ‘bij pakken’ te verkleinen.